Prosjekter

Her finner du litt om våre pågående prosjekter og noen av de ferdigstilte prosjektene. 

Pågående prosjekt

Nye Kvaløysletta ungdomsskole

I Januar 2024 startet vi arbeidet med nye Kvaløysletta ungdomsskole, her har vi kontrakt på alt grunnarbeidet.

 

Prosjektet skal pågå til sommeren 2027. 

 

Pågående prosjekt

Vervet Hotell i Tromsø Sentrum

I slutten av April 2023 startet vi på utgraving av tomta til nytt hotell på Vervet. Her skal vi gjøre alt grunnarbeid, utenomhus og asfaltering. 

Prosjektet skal pågå til sommeren 2025. 

 

På forsiden ligger en kort video om arbeidet med utkjøring av masser. 

Pågående prosjekt

Norrøna Boligpark på Tromsøya

I Norrøna Boligpark har vi grunnarbeidet på byggetrinn 7 Heimdall, byggetrinn 8 Eir og byggetrinn 9 Brage. Eir og Brage startet vi på sommeren 2022, der er utgraving og tilfylling godt i gang og prosjektet skal overleveres høsten 2024. Heimdall er nå ferdig. 

Ferdigstilt prosjekt

Moxy hotell i Giæverbukta

I Giæverbukta er Moxy Hotell bygd. Hotellet åpnet dørene i juni 2023. Vi har utført alt grunnarbeidet og asfaltering i dette prosjektet. Vi ferdigstilte prosjektet sommeren 2023. 

Ferdigstilt prosjekt

Posten Bring Logistikksenter 

På Stakkevollveien 317 finner vi i dag Posten Bring Logisikksenter, vårt hittil største enkeltprosjekt. Arbeidet besto for vår del i grunnarbeid, komplett vann og avløp og klargjøring til asfaltering. Prosjektet var ferdigstilt våren 2022. 

Ferdigstilt prosjekt

Second Space i Breivika

I Terminalgata 10 har vi gjort grunnarbeid på det nye minilageret, Second Space. Her besto arbeidet vårt av grunnarbeid og asfaltering. Vi startet på tampen av 2021 og prosjektet sto ferdig et års tid senere. 

Ferdigstilt prosjekt

Coop Extra Storelva

Da det skulle bygges ny Coop Extra Storelva på Kvaløya hadde vi grunnarbeidet. Vi leverte komplett grunnarbeid og asfaltering. Prosjektet startet på seinvinteren 2021 og butikken åpnet dørene til den nye butikken i oktober samme år.

Ferdigstilt prosjekt

Trofi Teknopark 

På Stakkevollveien 55 er næringsbyggne som utgjør Trofi Teknopark, da byggetrinn 2 skulle starte fikk vi grunnarbeidet. Her gjorde vi også asfalteringjobben og setting av kantstein.

Ferdigstilt prosjekt

The Box

Studentkvartalet The Box ligger på Stakkevollveien og er et prosjekt i vår portefølje. Arbeidet her besto av grunnarbeid, vann og avløp og klargjøring for asfaltering. Prosjektet var ferdigstilt våren 2021.

Ferdigstilt prosjekt

Asfaltering

Her kan du se noen bilder fra noen av asflateringsoppdragene vi har utført. Vi har også lagt grusen på turstien rundt sørspissen av Tromsøya.