Prosjekter

Her finner du litt om våre pågående prosjekter og noen av de ferdigstilte prosjektene. 

Pågående prosjekt

Norrøna Boligpark på Tromsøya

I Norrøna Boligpark har vi grunnarbeidet på byggetrinn 7 Heimdall, byggetrinn 8 Eir og byggetrinn 9 Brage. På Heimdall gjenstår arbeid utenomhus, som vi starter på når vinteren slipper taket i Tromsø. Eir og Brage startet vi på sommeren 2022, der er utgraving og tilfylling godt i gang og prosjektet skal overleveres høsten 2024.

Pågående prosjekt

Moxy hotell i Giæverbukta

I Giæverbukta bygges nå Moxy Hotell. Vi har utført alt grunnarbeidet i dette prosjektet og her gjenstår det utenomhus arbeid og asfaltering. Prosjektet skal ferdigstilles til sommeren 2023.

Ferdigstilt prosjekt

Posten Bring Logistikksenter 

På Stakkevollveien 317 finner vi i dag Posten Bring Logisikksenter, vårt hittil største enkeltprosjekt. Arbeidet besto for vår del i grunnarbeid, komplett vann og avløp og klargjøring til asfaltering. Prosjektet var ferdigstilt våren 2022. 

Ferdigstilt prosjekt

Second Space i Breivika

I Terminalgata 10 har vi gjort grunnarbeid på det nye minilageret, Second Space. Her besto arbeidet vårt av grunnarbeid og asfaltering. Vi startet på tampen av 2021 og prosjektet sto ferdig et års tid senere. 

Ferdigstilt prosjekt

Coop Extra Storelva

Da det skulle bygges ny Coop Extra Storelva på Kvaløya hadde vi grunnarbeidet. Vi leverte komplett grunnarbeid og asfaltering. Prosjektet startet på seinvinteren 2021 og butikken åpnet dørene til den nye butikken i oktober samme år.

Ferdigstilt prosjekt

Trofi Teknopark 

På Stakkevollveien 55 er næringsbyggne som utgjør Trofi Teknopark, da byggetrinn 2 skulle starte fikk vi grunnarbeidet. Her gjorde vi også asfalteringjobben og setting av kantstein.

Ferdigstilt prosjekt

The Box

Studentkvartalet The Box ligger på Stakkevollveien og er et prosjekt i vår portefølje. Arbeidet her besto av grunnarbeid, vann og avløp og klargjøring for asfaltering. Prosjektet var ferdigstilt våren 2021.

Ferdigstilt prosjekt

Asfaltering

Her kan du se noen bilder fra noen av asflateringsoppdragene vi har utført. Vi har også lagt grusen på turstien rundt sørspissen av Tromsøya. 

Fundamentering og Graving AS
Ringvegen 102
[9018] Tromsø

Telefon:
418 64 000

E-postadresse
post@fundagrav.no